BLOG & VLOG

Jij bent van invloed!

Nov 20, 2019
 

Als jongeren negatief beïnvloed kunnen worden, kunnen zo ook positief beïnvloed worden! Welke invloed heb jij op de jongeren om je heen? Ontdek dit én goede tips van Bianca Boender, directeur van You!ng en (pleeg) moeder van 11 tieners.

(ps: In het boek deelt Bianca haar verhaal. Heb je het boek nog niet, bestel hem dan vandaag)

Lees verder...

Hoe word je een inspirerend persoon met impact?

Nov 19, 2019
 

Hoe word je iemand die anderen inspireert en een positieve invloed heeft? Ontdek in dit filmpje waarom het niet draait om meer doen.. maar om gewoon ongeremd jezelf te zijn!

Lees verder...

Kan een blikje cola iemands leven veranderen?

Nov 13, 2019
 

Kan een blikje cola iemands leven veranderen?’als jij er niet was geweest zat ik nu in de gevangenis, of ik zou dood zijn geweest’. Dit kreeg Ronald de Graaf, jongerenwerker en spreker bij OM te horen van een van de jongeren waarin hij investeerde.

Wil je weten hoe dit kwam? Check zijn indrukwekkende verhaal!

Lees verder...

Hoe kan jij verschil maken in een wereld vol afleidingen?

Nov 12, 2019
 

Wat is iets heel concreets wat je dagelijks kunt doen, om ondanks afleidingen om je heen, meer impact te maken. Ontdek het in dit trainingsfilmpje!

Lees verder...

Hoeveel verschil kan je maken, als je maar weinig denkt te kunnen geven?

Nov 03, 2019
 

Hoeveel verschil kan je maken als je denkt dat je niet zoveel te geven hebt? Het verhaal uit de bijbel over de 5 broden en 2 vissen laat een onverwacht antwoord hierop zien. Ontdek het in dit filmpje!

Lees verder...

Hoe blijf je gemotiveerd om impact te maken, ondanks tegenslagen?

Oct 19, 2019
 

95% van jouw impact ga je nooit te zien krijgen. Hoe kan je, ondanks tegenslagen of niet zichtbare resultaten, gemotiveerd blijven om het positieve verschil te maken wat je voor ogen hebt? Ontdek het in dit filmpje!

Wil je meer inspiratie? ga naar: https://www.de5gewoontes.nl

VOLG ONS:

https://www.instagram.com/de5gewoontes/ https://www.facebook.com/de5gewoontes/

OVER HET BOEK:

Hoe kan ik meer impact hebben op de jongeren in mijn gezin, kerk, school of omgeving? Wat kan ik doen om écht verschil te maken? Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Door wie zij zijn en door wat zij uitleven kunnen zij een krachtige verandering teweegbrengen in het leven van jongeren. Iedereen kan deze vijf gewoontes uitleven, ongeacht je persoonlijkheid, leeftijd, talenten of aangeboren vaardigheden. Als jij je helemaal inzet om je deze gewoontes eigen te maken, zal de positieve invloed op de jongeren in jouw leven onvermijdelijk zijn. Elk van de vijf gewoontes wordt geïllustreerd met...

Lees verder...

De grote vraag die elke jongere zichzelf stelt

Oct 14, 2019
 

Wat is de grote vraag die elke jongere beantwoord wilt hebben? En wat kan jij daarin betekenen? Ontdek het in dit filmpje dat hoort bij het boek: 'de 5 gewoontes - hoe jij heel gewoon grote impact kunt hebben op levens van jongeren'

VOLG ONS:

https://www.instagram.com/de5gewoontes/ https://www.facebook.com/de5gewoontes/

OVER HET BOEK: Hoe kan ik meer impact hebben op de jongeren in mijn gezin, kerk, school of omgeving? Wat kan ik doen om écht verschil te maken? Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Door wie zij zijn en door wat zij uitleven kunnen zij een krachtige verandering teweegbrengen in het leven van jongeren. Iedereen kan deze vijf gewoontes uitleven, ongeacht je persoonlijkheid, leeftijd, talenten of aangeboren vaardigheden. Als jij je helemaal inzet om je deze gewoontes eigen te maken, zal de positieve invloed op de jongeren in jouw leven onvermijdelijk zijn. Elk van de vijf gewoontes wordt geïllustreerd met inspirerende verhalen, de nieuwste...

Lees verder...

Hoe beïnvloeden jouw verwachtingen de jongeren om je heen?

Oct 07, 2019
 

Welke invloed hebben jouw (onuitgesproken) verwachtingen op de jongeren in jouw leven? Ontdek hoe het experiment van professor Rosenthal, 60 jaar geleden, daar antwoord op geeft!

 

VOLG ONS:

https://www.instagram.com/de5gewoontes/ https://www.facebook.com/de5gewoontes/

OVER HET BOEK: Hoe kan ik meer impact hebben op de jongeren in mijn gezin, kerk, school of omgeving? Wat kan ik doen om écht verschil te maken? Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Door wie zij zijn en door wat zij uitleven kunnen zij een krachtige verandering teweegbrengen in het leven van jongeren. Iedereen kan deze vijf gewoontes uitleven, ongeacht je persoonlijkheid, leeftijd, talenten of aangeboren vaardigheden. Als jij je helemaal inzet om je deze gewoontes eigen te maken, zal de positieve invloed op de jongeren in jouw leven onvermijdelijk zijn. Elk van de vijf gewoontes wordt geïllustreerd met inspirerende verhalen, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en dagelijkse oefeningen. Of je...

Lees verder...

Vlog Gilbriano Kertokalio - De levensveranderende impact van échte relaties

Oct 03, 2019
 

Gilbriano neemt je mee in zijn indrukwekkende levensverhaal. Als jongere worstelde hij met een heftige situatie die zorgde voor eenzaamheid, afwijzing, angst en verdriet. Maar niemand had door hoe het écht met hem ging. Ontdek in zijn vlog hoe échte mensen en een persoonlijke relatie met God hier verandering in brachten.

Gilbriano deelt zijn verhaal uitgebreid in het nieuwe boek wat op 11 november uit gaat komen: 'De 5 gewoontes - hoe jij heel gewoon grote impact kunt hebben op de levens van jongeren!' Meer weten? ga naar: https://www.de5gewoontes.nl

MET DANK AAN:
Atabrew Films, voor het delen van hun videomateriaal voor deze vlog. Bekijk hun mooie werk op: http://atabrewfilms.nl

VOLG ONS:
https://www.instagram.com/de5gewoontes/
https://www.facebook.com/de5gewoontes/

Lees verder...

Hoe verdiep je succesvol jouw relaties met tieners en jongeren?

Oct 01, 2019
 

Ontdek een hele praktische manier om jouw relaties met tieners en jongeren te verdiepen: het matchen van hun ritme.

VOLG ONS:

https://www.instagram.com/de5gewoontes/ https://www.facebook.com/de5gewoontes/

Lees verder...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.